Investering på et Budget

Har du nogensinde fundet dig selv ønsker at foretage investeringer i fremtiden, men endte med at fortælle dig, at du simpelthen ikke kunne råd til at foretage disse investeringer?

Hvis du tror, at bare fordi du er på en begrænset indkomst har du ikke råd til at investere i din fremtid, kan du overveje arbejde penge til investeringer i et husholdningsbudget.

Selvom du måske tror først, at der er ikke plads til de ekstra udgifter til at investere i dit budget, vil du opdage, at gennem en smule af kreative besparelse og en lille smule af prioritering, at du kan foretage et par valg investeringer på jævne mellemrum.

Opbygge dit budget

En af de måder, du kan finde penge til at foretage investeringer på en begrænset indkomst er at oprette et budget og giver mulighed for nogle mindre investeringer enten med hver lønudbetaling eller i slutningen af hver måned. Disse penge kan enten placeres i en opsparingskonto med det specifikke formål at spare penge, indtil der er nok til at investere, eller kan være investeret direkte i delvis aktier af lagre og obligationer via visse investering mæglere især nogle af dem, der gør forretninger online.

Mængden af penge budgetterede til investeringer ikke skal være en stor del af din månedlige indkomst, ikke heller til at komme på bekostning af nogle af dine andre regninger og forpligtelser; Du skal blot bruge en del af de penge, du ville have tilovers som lommepenge, og kun en del af det.

At få kreativ med besparelser

Hvis du føler mærkelige budgettering investering penge ind i dit månedlige udgifter, er der andre metoder, som du kan bruge til at bygge din Investeringsfond. En mulig måde at spare de penge, du nødt til at investere er at have en container, hvor du placerer din løs ændring i slutningen af aftenen, ligesom et barn bank.

I slutningen af hver måned, tage ændringen fra beholderen og bruge det som penge til dine investeringer. Mens dette ikke måske synes som en masse penge, vil du finde, at i løbet af en måned du opbygge et anstændigt beløb af ændringen.

Hvis du ønsker at have en lidt større udbytte i løbet af måneden, kan du gentage den samme proces men bruge mindre pålydende regninger i stedet for loose change. Selvom du kun lægge 1 bill hver dag, der er stadig 30 eller 31 ved udgangen af de fleste måneder.

Foretage små investeringer over tid

En misforståelse, at mange mennesker har om investering er, at store investeringer skal ske på én gang. Mange investeringer tjenesteudbydere, især dem, der opererer online, giver mulighed for forholdsvis små investeringer foretages… Selvom investeringen kun køber et par hundrededele af en andel.

Over tid disse små investeringer bygge til en større samlet investering, og med lidt held investeringens værdi vil fortsætte med at vokse selv som du købe flere delvise aktier.

Reinvestere

Når du er begyndt at købe nogle aktier og obligationer, kan du finde, at nogle af dem betaler udbytte… med andre ord, du får tilbage lidt penge som aktier eller obligationer fortsætter med at vokse.

Mens disse udbytter ikke kunne være værd meget tidligt på grund af det lave antal aktier, som du ejer, kan du angive din investeringskonto, så det automatisk geninvesterer udbytte i bestanden, som skabte dem.

Selv om det ikke er en stor køb, er det stadig, at meget mere, du har investeret… og over tid de små Køb tilføje.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen