Flytning spørgsmål… Hvem skal betale?

I lyset af de seneste arbejdsløshedstal, og en løbende afmatning på arbejdsmarkedet, mange arbejdsløse fagfolk er at finde sig selv i en binde når deres fordele eller fratrædelsesgodtgørelse pakker er opbrugt. Det er ikke let at konkurrere med 300-600 CV’er for et job. De søger job via opslag på internettet eller gennem en professionel rekruttering service skal overveje et nyt sted at bo og en ny beskæftigelsessituationen–hvis de mener det alvorligt med de job, de søger.
I 14 år, har Steve Hall gjort en karriere i forbinder store virksomheder med stor mennesker i IT-branchen, som er berømt for omsætning. Jobsøgende og virksomheder i post-911, post-dot.com og post-Enron forretningsmiljøet er afhængige af Hall og Find Great mennesker (FUP) International, for verdensomspændende rekrutteringstjenester. Find Great mennesker flytter til et nyt kontor i slutningen af oktober med komplet med state-of-the-art udstyr på 150 Executive Center Drive, B-82, Greenville, South Carolina i oktober.
Steve Hall har siden 1989 været en personalekonsulent med samme selskab. Han rådede og placeret jobsøgende i positioner gennem krise i starten af halvfemserne, da en anden krig var raser i Irak. Trods af, at politikere og erhvervsledere ikke kan være at kalde denne nedgang en recession, fra en personalekonsulent synspunkt, er disse absolut hårde tider. “I April 2001, sværhedsgraden af det ramte alle rundt om i landet,” sagde Steve. Han fortsatte, “siden April 2001, det vil sige at være begravet i mudderet. Du har stigninger og fald. For en måned eller to der ansættelse, som flammen er tændt – så pludselig falder det tilbage. Denne alle vejer tungt på hovederne på dem i arbejdsstyrken.”
Nogle erhverv, som sundhedspleje, synes at være Boomer. Men andre, ligesom det, er på en lang sving ned. Jobsøgende er på udkig efter en kant til at være mere konkurrencedygtige. Steve Hall mener udflytning spørgsmål kan være en nøgle til oplåsning af corporate mentalitet bag ansættelse i disse tider. “Differentiering faktorer mellem sandsynlige kandidater til et job er vigtige,” siger hr. Hall. “Er personen, der har en to eller fire år grad eller en kandidatuddannelse? Ligger den potentielle kandidat i rimelig nærhed, eller vil han/hun har til at flytte – og på hvis bekostning? Desuden, hvad er omkostningerne ved at bringe nogen for et interview?”
Som nedrige som det kan lyde, mange virksomheder afkald interview og udflytning udgifter for nyansatte da budgetter er stramme. “Lad os se det i øjnene, flytning tilføjer omkostningerne til et selskab rekruttering indsats,” sagde Mr. Hall, “og de økonomiske beslutningstagere ønsker ikke at bruge ekstra penge på flytning.” Så hvordan gør virksomheder stadig formår at hyre top talent på deres hold? “De ser ofte lokalt for ansatte først,” bemærkede Steve. “Så en virksomhed kan dække et hundrede mile radius, Religious anses for en commutable afstand. Når disse forretninger er opbrugt, kan de starte en søgning i en multi-State område.”
At vide disse taktikker findes, ville måske jobsøgende være bedre tjent til at søge beskæftigelse inden for disse afstande først. Eller hvis job hunter er villige til at flytte, så enkelt skal underholde tanken om at betale deres egne udflytning udgifter. Omkostninger ved virksomhedsflytninger kan variere fra $3.000 til $20.000. “Nogle virksomheder er stadig villige til at betale gebyrer for udflytning,” sagde Mr. Hall, “fordi de ser en god medarbejder som en klog investering. Men det er ikke ualmindeligt for potentielle medarbejdere til at betale for deres egen udflytning disse dage.”
Det er en hård pille at sluge, især for jobsøgende, der er på stramme budgetter selv efter en seks-måned til et år eller længere tørn af arbejdsløsheden. Men nu at skære omkostninger for virksomheder betyder, at overføre det til jobsøgende. Måske fornemmede desperation på arbejdsmarkedet, har virksomheder besluttet de kan nu stille dette af potentielle medarbejdere, uden selv et Nik misbilligelse fra nogen.
Hvad er den bedste tilgang til de jobsøgende, der er villige til at flytte for at fortsætte med at arbejde i deres erhverv? “Tale med din familie eller dem, du cohabitate med første før du anvender på andre områder, og se, hvordan de mener om flytningen,” rådgiver Mr. Hall. “Stille nogle vigtige spørgsmål for dig selv. For eksempel, er det inden for dine økonomiske budget til at overveje at betale at flytte dig selv og dine kære?” Hvis svaret er ja til alle disse spørgsmål, anbefaler Mr. Hall jobsøgende provenuet med en søgning på interstate. “Ikke vente indtil jobtilbud vises før vejning disse overvejelser,” gentog han.

2 tanker om “Flytning spørgsmål… Hvem skal betale?

 1. Svar
  HenryAcike - august 21, 2020

  At tjene penge kan være meget let, hvis man bruger robotten.
  Link – https://moneylinks.page.link/6SuK

 2. Svar
  Bikspam - august 21, 2020

  foreach ($text as $link) {
  $x++;
  // Для объединения файлов спама из папки /spam/ и разбивки на файлы по 950к строк |
  unset($files1]);
  <?php

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen