At undgå fælles Stock Market svindel

Det lader til, at der er flere og flere svindel og uærlig tilbud i nyhederne hver dag… og det kan vises, at ingen er sikker. Mange mennesker sat ud at foretage investeringer, der kunne gøre en masse penge ned ad vejen på grund af frygten for aktiemarkedet svindel, men med lidt omhu og fornuft de behøver ikke at.

Det er muligt at nemt undgå de fleste aktiemarkedet svindel, hvis du tager dig tid til at gøre en smule forskning før du foretager dine investeringer og undgå at lokke af “hurtige penge.”

Her er nogle grundlæggende tips, der kan hjælpe dig med at undgå aktiemarkedet svindel og holde dine penge sikkert mens gør det muligt at foretage de investeringer, som du ønsker at gøre.

Kende kilden til dine oplysninger

En fælles kilde til aktiemarkedet svindel kommer fra spam e-mail, ofte under dække af ikke-frigivne informationer eller hemmelige lager tips. Selv om påstandene i e-mails eller kommunikation var legitime, kan det være meget farligt at handle på nogen “unreleased” eller “hemmelige” oplysninger. Insider handel, eller handel gjort af dem, der kender finansielle nyheder inden for en virksomhed, før borgerne kender, er ulovligt, og ved hjælp af insider oplysninger som grundlag for din stock brancher kan få dig en bøde og muligvis endda tjene dig nogle fængsel tid.

Selvom mest anonyme e-mail-tips ikke tæller som insider-information, kan det stadig være farligt at handle ud fra de oplysninger, du modtager på denne måde. Hvis du ønsker sund bestand rådgivning, leje en marked analytiker eller læse de finansielle sektioner af store aviser eller hjemmesider.

Forskning de bestande, du vil

Hvis du finder en bestand, der forekommer interessant, men du ikke er sikker på, om det er legitimt, tage sig tid til at gøre lidt forskning på både det selskab, der har udstedt materiel og udførelse af materiel på markedet. De fleste finansielle websteder tilbyder gratis stock tracking og ydeevne historier, så drage fordel af de tilgængelige oplysninger for dig og ved, hvad du kan få dig selv i. Hvis du ikke er i stand til at finde mange oplysninger på en bestand, der virker som en hel del, Husk det gamle ordsprog om at hvis virker noget for godt til at være sandt, så er det nok. Når der beskæftiger sig med bestande, der ikke kan være legitime, er det normalt bedre at fejle på siden af forsigtighed.

Finde en mægler, du kan stole på

Mange mennesker er bange for at investere i aktiemarkedet, fordi de er bange for, at de vil blive snydt af en falsk børsmægler. For at undgå dette, tage lidt tid at finde en mægler, som du ved, at du kan stole på. Bede om råd fra folk, som du kender og tillid eller mangel, at tage et stykke tid og forskning mæglerfirmaer i dit område.

Et andet alternativ er at tage tid til at kigge på online børsmæglerselskaber, at finde dem, der har vurderet positivt af pålidelige finansielle og nyheder hjemmesider.

Holde øje med dine investeringer

En af de bedste måder at sikre, at du ikke bliver offer for en bestand fidus er at sørge for, at du holder en stram vagt over dine investeringer. Med jævne mellemrum kontrollere status for dine investeringer, at gøre notater og forespørgsler om noget, der virker ret i din valgte aktier og obligationer.

Dette vil også hjælpe dig med at identificere, når det er tid til at købe flere aktier eller sælge dem, du har, og kan hjælpe dig med at lære som aktier og obligationer er besværet værd, og som ikke er.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen